Samen sterk in diensten

Sporten, dansen, advies of gewoon hulp bij de dagelijkse dingen; het kan allemaal gewoon op afstand. Hier vind je alle initiatieven die nu ontstaan.

We werken deze pagina dagelijks bij.

Bonny Förster

Post-corona, hoe ziet jouw bedrijf er dan uit? En wat kun je doen om de schade die je hebt opgelopen te herstellen? Ik denk graag met je mee en daag je uit tijdens een inspirerende sparringsessie! Samen onderzoeken we wat jij kunt inzetten, veranderen en gebruiken om je onderneming er weer bovenop te krijgen. Met als doel om er post-corona beter voor te staan dan er voor. En om crisisbestendiger te worden.

HR Advies Team

Corona = Zorg voor de zorg, zorg voor ouderen, zorg voor thuiswerkers, zorg voor medewerkers! Wij dragen heel graag ons steentje bij in corona tijd en gaan daarom, tijdens de coronacrisis, de werkgevers kostenloos ondersteunen op het gebied van HR. Door middel van telefonische bereikbaarheid. 7 dagen in de week, kunt u al uw vragen stellen met betrekking tot uw personeel en organisatie. Zo zorgen we voor elkaar.

Mentraco

Tot half juni bied ik gratis coaching en training op het gebied van stress en angst rondom Corona aan. Ik geef coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, fobieën en angsten.
Tevens Havening therapeut, ook hiervoor bied ik een gratis sessie aan.

E-books

Via de link kom je in de online bibliotheek. Hier kun je een app downloaden om e-books te lezen via de Thuisbieb. In deze nieuwe app vind je 100 e-books voor jong en oud. Er is van alles wat: spanning, chicklit, sport en romantiek. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek!

Lulof

Wij hanteren speciale prijzen voor ondernemers die kwalitatief hoogstaande waarde- of tegoedbonnen willen laten drukken.

Berryl Baby – Babypraktijk

Zwangerschapsyoga en Yin Balansyoga vanuit je eigen huis via een live online verbinding. Daarnaast kun je óók in deze tijd leren hoe je je baby in een draagdoek kunt knopen om je kindje lekker dicht bij je te kunnen houden en ook de live online cursus Babymassage zorgt voor momenten van pure aandacht en contact met je kindje.

Zomerabonnement Tennis

In de zomermaanden onbeperkt tennissen in Aadorp bij ATV de Molenhoek. Mei, juni, juli en augustus vrij tennissen voor iedereen van 19 jaar en ouder, voor 30 euro. Mochten de maatregelen het toelaten, dan volgt er in de zomer ook nog een eindtoernooi. Een mooie manier om lekker in de buitenlucht in beweging te blijven, toch?

Actie Zorgheldenauto – auto Haarhuis

Werk je in de zorg en is het lastig qua vervoer om naar je werk te komen? Dan kun jij kostenloos een auto lenen!  Auto Haarhuis bemiddelt tussen vraag en aanbod van auto’s. Kijk op de website of je aan de voorwaarden voldoet, en meld je aan. Ook bedrijven die auto’s willen uitlenen zijn welkom!

Luisterboeken

Bij de bibliotheek kun je, ook als je geen lid bent, luisterboeken downloaden. Fictie en non-fictie voor zowel volwassenen als ook kinderen. Download de Luisterbieb-app via de website hieronder.

SPRAAQ Advocaten

SPRAAQ advocaten – een Almelo’s advocatenkantoor – wil graag haar steentje bijdragen gelet op de bijzondere situatie waar iedereen zich in bevindt. Ons advocatenkantoor is daarom iedere werkdag van 10.00-12.00 uur telefonisch bereikbaar voor juridische vragen als gevolg van het Corona virus.

Sportbedrijf Almelo

Onder de hashtag #CoronaFit delen zij workout-video’s op hun Facebookpagina.

Scorpio Gym

Scorpio Gym biedt work-outs die je thuis mee kunt doen via haar Facebookpagina.

Jazzdansvereniging ODIN ’92

Dagelijks plaatsen onze leidsters een nieuw dansfilmpje online en meerdere keren per week geven we live via Facebook les. Zo kan iedereen, van jong tot oud, toch lekker blijven dansen.

Innerall Almelo

Wij bieden elke week een paar muzikale- of dansuitdagingen aan via onze socials.
Deze kun je reposten met de #InnerAllStoptNiet.

Yoga Yuga

Ik neem filmpjes op van Yoga-, Yin Yoga-, Stoelyoga en Pilateslessen.
Deze kun je aanschaffen voor € 5 per filmpje en mag je zo lang de coronacrisis duurt bekijken.

Bureau Horizon

Omdat het bijzondere tijden geef ik de komende 4 weken, elke week, gratis een mini-coachingstraject weg. Dit aanbod is voor mensen met een vitaal beroep of ondernemers en zzp’ers die getroffen zijn door de maatregelen aangaande COVID-19.

O2. Beweeg. Buiten. In balans.

Op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond om 19:30 uur zenden we de komende 2 weken op Facebook en Instagram een live-stream uit van ongeveer een kwartier waarin we gaan focussen op verschillende spiergroepen. Daarnaast gaan we een aantal workoutschema’s inclusief filmpjes delen, die jullie zelf uit kunnen voeren wanneer je er tijd voor hebt.

HEROik

Ik bied gratis live online workouts en een gratis online bodytest!
Workouts voor afvallen
Workouts voor kids